Bemutatkozás


DR. DIENES MÁRK

ügyvéd


Egyetemi tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, itt szerezte meg jogi diplomáját. A gazdasági jog területén komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik: már ügyvédjelöltként is gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodákban dolgozott Budapesten, ezzel párhuzamosan pedig a Budapesti Corvinus Egyetem jogász-közgazdász diplomáját is megszerezte. A sikeres szakvizsgát követően önálló ügyvédi irodát alapított, ezt követően ügyvédként éveken keresztül egy jelentős hazai adószakértő iroda jogi támogatását látta el.

A Dienes Ügyvédi Iroda tevékenységét az alábbi együttműködő partnerekkel végzi:


DR. HORVÁTH RITA

jogász, adózási szakértő


A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végzett jogászként. Közel 15 évet töltött az Adóhivatalnál, kezdetben hatósági ügyintéző munkakörben, majd néhány év után osztályvezetőként dolgozott az Adóhatóság több szakterületén is, ennek köszönhetően a Hivatal belső szerkezetét, működését pontosan ismeri, mely az Adóhatóság előtti képviselet, ügyintézés során komoly előnyt jelent. A Hivatalnál eltöltött éveket követően egy adószakértő irodánál helyezkedett el, ahol az adójog más területein is átfogó tudásra tett szert immáron az ügyféloldalt is megismerve.


DIENES ZSANETT

közgazdász, könyvelő, adótanácsadó


A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán diplomázott pénzügy-számvitel alapszakon és pénzügy mesterszakon. Megszerezte a mérlegképes könyvelői képesítést, majd sikeresen befejezte adótanácsadói tanulmányait is. Eddigi pályafutása során mind multinacionális cégek leányvállalatának gazdasági kérdéseivel, mind kis- és középvállalkozások könyvelésével és adózási kérdéseivel kapcsolatban tapasztalatot szerzett.


Csapatunk minden tagja egyéni szaktudását és erősségeit adja hozzá közös munkánkhoz: egymást kiegészítve, együttműködve képviseljük ügyfeleinket megbízásaink során.