Adótanácsadás


 
Az adózás mindenkit érint valamilyen formában.

Mivel minden egyes élethelyzet, gazdasági esemény és az ebből adódó adózási tényállás más, az adójogszabályok pedig rendkívül bonyolultak, akár egy egyszerűnek tűnő kérdés megoldása is okozhat komoly fejtörést az adózóknak. 

Amennyiben adójogi problémája van, nem talál rá megoldást, vagy nem biztos abban, keressen minket és segítünk: jogszabályokkal alátámasztott választ adunk kérdéseire, valamint szakértő tanácsokkal látjuk el!

Akár online vagy emailes kommunikáció formájában is állunk rendelkezésükre, nagyon fontos ugyanakkor, hogy minden esetben a teljes, minden részletre kiterjedő tényállás tisztázódjon a tanácsadás során, mert csak így adható teljeskörű és megalapozott vélemény és/vagy megoldási javaslat.

Bármely, adózással kapcsolatos kérdéssel fordulhat hozzánk bizalommal, legyen az akár

  • magánszemélyt érintő, akár

  • vállalkozás körében felmerült adózási nehézség.

Megválaszoljuk kérdéseit mind

  • egy egyszerűbb probléma (például: kell-e adót fizetnem, ha a 2018-ban örökölt ingatlanomat 2022-ben értékesítem, de időközben x millió forintot ráköltöttem, és a vételár feléből másik ingatlant kívánok venni), de akár 

  • egy összetettebb, sokféle szakterület jogszabályi hátterének elemzését igényló helyzet (például: gazdasági társaság 3. országbeli ingatlanszerzésének és hasznosításának adózási kérdései) kapcsán.

Keressen minket bizalommal!