Üdvözöljük a Dienes Ügyvédi Iroda honlapján!


 

FÓKUSZBAN AZ ADÓ(JOG)


Irodánk az adózásra, adójogra specializálódott, köszönhetően annak, hogy tagjai hosszú évek alapos és kimagasló minőségű munkájával átfogó tudásra és sokrétű tapasztalatra tettek szert az adójogi problémák hatékony megoldása, valamint a NAV-ellenőrzések és egyéb adóhatósági eljárások eredményes kezelése során. Ügyfeleink bizalmát csakis lelkiismeretes munkával tudtuk megszerezni és megtartani, magabiztosságunk alapját az adja, hogy az adóügyek, adóeljárások teljes spektrumával találkoztunk már munkánk során.

Valljuk, hogy csak akkor lehetünk igazán jók valamiben, ha arra az adott területre koncentrálva, abban elmélyedve és gyakorlatot szerezve irányítjuk szakmai pályánkat.


FOLYAMATOS SZAKMAI FEJLŐDÉS


Egy olyan, napról napra változó szabályozási környezetben, amely az adójogot jellemzi, nem lehet ugyanakkor kizárólag a múltban megszerzett tudásra alapozni. Csapatunk ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindig naprakész ismeretekkel rendelkezzünk az adózás folyamatosan változó világában annak érdekében, hogy ki tudjuk vezetni ügyfeleinket az adójog útvesztőiből és számukra kedvező döntés születhessen. Ebbe az időszerű tudásba nyerhet betekintést az aktuális adójogi kérdéseket feltáró blogunkon.


ADÓHATÓSÁGI MÚLT


Fontosnak tartjuk az eredményes adójogi munka során, hogy ismerjük az Adóhatóság elvárásait, működését, belső rendszerét.

Mivel Csapatunk tagjai kiemelkedő szaktudásra tettek szert

  • mind az Adóhatóság kötelékében eltöltött évtizedes szakmai múlt,

  • mind a "másik oldalon": a NAV-val szembeni hatósági és bírósági eljárásokban biztosított számtalan eredményes képviselet során, ügyfeleink még a legösszetettebb, legbonyolultabb adózási kérdéseikre is tiszta és egyértelmű választ kapnak.

Irodánk, tagjai kiterjedt tudására építve, az egyes adónemekre és az adózási szakirányokra is kidolgozott egyedülálló módszereket és kivételes megoldásokat, amelyekkel elérhetőek ügyfeleink céljai. Olyan adójogi tanácsadást nyújtunk, amely messzemenően figyelembe veszi az adott iparág sajátosságait, a legaprólékosabban kidolgozva azokat az útmutatásokat, amelyekkel elkerülhető, hogy ügyfeleinket súlyos hátrány érje.


KÖNYVELÉSI HÁTTÉR


A Dienes Ügyvédi Iroda komplex adójogi tanácsadást nyújt (adózási kérdések megválaszolása, adótervezés, adóellenőrzés során, hatóság vagy bíróság előtti képviselet ellátása, szakvélemény készítése), így könyvelési, könyvvizsgálati vagy bérszámfejtési feladatok ellátása miatt is nyugodtan fordulhat hozzánk.

Hatékony adózási tanácsadásról, adójogi képviseletről csakis megfelelő könyvelési háttér mellett beszélhetünk, ugyanakkor az ügyfelek számára legkedvezőbb megoldásokat alkalmazó adótervezés kivitelezése során, a könyvelési munkához úgyszintén elengedhetetlen a jogszabályok ismerete.


KOMPLEX SZEMLÉLETMÓD


Alapelvünk, hogy az adójog nem kezelhető elkülönültem a többi jogterülettől, ezért az adójog mellett az ahhoz szorosan kapcsolódó gazdasági jog egyéb kérdéseivel - így különösen a társasági jog, ingatlanjog, valamint munkajog problémáival - is foglalkozunk.


FILOZÓFIÁNK


Célunk a színvonalas, gyors és átlátható jogi tanácsadás nyújtása.

Mind preventív, cégátvilágítási szolgáltatásunk keretében, mind pedig az adóhatósági eljárásokban történő képviselet során, illetve egyéb adózási ügyekben folyamatosan arra törekszünk, hogy

    • a leghatékonyabb megoldást alkalmazva
    • ügyfeleink megelégedettségét biztosítsuk
  • átvállalva az ügy megoldásával járó terheket és felelősséget. 

Mottónk: szeretjük, ha ügyfeleink nyugodtan alszanak!